Gerecht: Wereldse Pannenkoeken
In aflevering 15 van onze podcast Koken met De Vos, kon je horen hoe Walter van Meijl uitgebreid vertelt over zijn recept voor een goed […]
Kookzaak Eten van de Vos – Lunch en Werkplek IJsselstein
Koffie – Lunch – Werkplek – Food to Go – IJsselstein
In aflevering 15 van onze podcast Koken met De Vos, kon je horen hoe Walter van Meijl uitgebreid vertelt over zijn recept voor een goed […]
Recept voor 4 tot 6 personen (3 kilo) Snijd eerst aubergines (2 stuks) in lekkere plakken en grill deze aan beide kanten in de olie […]
Eten van de Vos kookt lekkere, eenvoudige, smaakvolle gerechten met ingrediĆ«nten die eigenlijk overal wel te vinden zijn. Niet te moelijk dus niet te veel […]
Zoals in Podcast nummer 5 het onderwerp is: Mosselen. Dit Zeeuwse gerecht is natuurlijk iets waar heel Nederland trots op mag zijn. De Zeeuwse mossel […]
Dit zoete gerecht werd vroeger, nog in de tijd van mijn Oma, geregeld gemaakt als er oud brood over was. Het is altijd mijn (Erik) […]
In de derde aflevering van onze podcast heeft Marcel een heerlijk gehaktbal gemaakt, niet op 1 manier maar wel op drie! Een pittige, mildere, grote […]