Ontdek Ons Verhaal

Over de Vos

  • Heerlijke Lunch
  • Fantastische Soep
  • Smaakvol Diner
  • Allemaal To-Go
  • (thuis)Werkplek
  • Geweldige Koffie

Eten van de Vos zit in een prachtig pand aan de Voorstraat in IJsselstein’s historische binnenstad. Naast de open keuken waarin elke dag vers eten wordt bereid, hebben we ook een heerlijke ruimte om te werken. Dus neem je laptop mee! We hebben gratis snel en veilig internet en genoeg stroompunten. De koffie kun je zelf tappen en wij zorgen voor een lekkere lunch.

Wie is de Vos?

Marcel Voskens

Kok – Auteur – Podcaster – Levensgenieter

Al op mijn 13e ben ik in de horeca gaan werken. Waarbij ik veel energie haalde uit de combinatie tussen goed eten en het de gasten naar de zin maken.

Tijdens de welbekende lockdown ben ik gaan koken voor hulpbehoevende mensen uit mijn omgeving. Denk aan dagverse soepen en verschillende maaltijden. Dit groeide uit naar een sociaal project waarbij zelf de krant om de hoek kwam kijken. Voor ik het wist werd ik uitgeroepen tot de kookheld van IJsselstein! Wow!

Het koken op deze manier vond ik helemaal geweldig. Zelfs zo geweldig… dat ik besloot mijn baan op te zeggen en dit als ondernemer verder te gaan uitbouwen. Hier in IJsselstein. Zodat ik waardevol kan zijn voor zoveel mogelijk mensen om mij heen.

Ik groeide vroeger op in een huis met een open keuken waarbij de gesprekken al aan de keukentafel begonnen. Dit was de plek in huis waar verbinding ontstond. Zodoende is er ook in de kookzaak voor een open keuken gekozen. Deze brabanste sfeer breng ik nu aan tafel bij de gasten van de Vos. Omdat ik hier zoveel energie van krijg zijn mijn gasten net zo waardevol voor mij als ik voor hen hoop te zijn!

Wat je hier kunt eten? Mijn Brabantse achtergrond zorgt voor normaal eten zonder poespas. Gewoon lekker eten met een dito sfeer.

Ons doel? Dat jij met een volle buik en voldaan weer naar huis gaat.               

Ik zie je graag bij de Vos!

× Bestel via Whatsapp.