Ons nieuwe pand!

Eindelijk is het dan zover! Ons nieuwe pand! Na lang zoeken, verschillende panden te hebben gezien is onze keuze gevallen op dit historische pandje..

IJsselstein heeft een fantastisch gezellig historisch centrum. De stadsrechten werden in 1310 gegeven waardoor IJsselstein echt een stad werd. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op en het centrum is kwa indeling door de eeuwen heen niet veel veranderd. De hoofdstraten en omliggende straten die het oude stadscentrum vormen zijn nagenoeg altijd zo geweest, kwa indeling dan. De stenen bouwstijl (mede door het afbreken van ons oude Fort IJsselstein rond 1880) heeft natuurlijk wel e.e.a. veranderd. Zo ook is destijds ons pandje gebouwd op Voorstraat 1.

De indeling van het pand is geweldig. Met veel ruimte voor de open keuken, gezellige huiskamer waar thuiswerkplekken zijn, en daarnaast nog veel ruimte voor presentatie van onze producten en een pantry voor de koffie. Nu kunnen we bijna aan de slag om dit pand geheel naar onze stijl in te richten. Er moet nog wel een en ander gebeuren, maar er is een gezonde dosis enthousasime van iedereen om ons heen om dit een succes tot te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Bestel via Whatsapp.